Over ons

header-over-ons

 

 

Over ons

Baartman Relatiegeschenken biedt de ideale combinatie van expertise, ervaring en betrokkenheid. En niet te vergeten: een uitgesproken visie.

 

De menselijke touch

Vindt u het prettig om u persoonlijk en deskundig te kunnen laten adviseren over de vele mogelijkheden op het gebied van relatiegeschenken? Stelt u het op prijs als er iemand is bij wie u altijd terecht kunt, ook als er (onverhoopt) problemen zijn met een bestelling? Kortom, ziet u de meerwaarde van de menselijke touch?

Dan is Baartman Relatiegeschenken wat u zoekt. Wij bieden kwaliteit in elke prijsklasse. Met als extra voordeel: het aangename gevoel dat u en uw wensen echt serieus worden genomen.

 

De ziel van de gever

Wij vinden namelijk dat een relatiegeschenk veel meer kan en moet zijn dan een leuk cadeautje. In een goed relatiegeschenk zit voelbaar iets van de ‘ziel’ van de gever (c.q. diens organisatie). Hoe persoonlijker het geschenk, hoe meer het bijdraagt aan de relatie en het plezier van het onderling zaken doen. Wij hebben het inlevingsvermogen, de gedrevenheid én de toegankelijkheid om samen met u te komen tot een relatiegeschenk waarmee u echt iets van uzelf laat zien

Dat is de unieke kracht van Baartman Relatiegeschenken.

 

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op de Baartman nieuwsbrief


* = verplicht veld

Contact

Baartman Relatiegeschenken
Brinkstraat 7
7622 EA Borne
Telefoon: (074) 789 00 20
http://baartman-relatiegeschenken.nl
info@baartman-relatiegeschenken.nl
De waardering van baartman-relatiegeschenken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 8 reviews.