Disclaimer

Disclaimer voor http://www.baartman-relatiegeschenken.nl
Baartman Relatiegeschenken (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Baartman, verleent u hierbij toegang tot http://www.baartman-relatiegeschenken.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Baartman behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 
Beperkte aansprakelijkheid
Baartman spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Baartman.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Baartman.Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Baartman nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 
Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Baartman en haar licentiegevers.
Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Baartman, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in op de Baartman nieuwsbrief


* = verplicht veld

Contact

Baartman Relatiegeschenken
Brinkstraat 7
7622 EA Borne
Telefoon: (074) 789 00 20
http://baartman-relatiegeschenken.nl
info@baartman-relatiegeschenken.nl
De waardering van baartman-relatiegeschenken.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 8 reviews.